Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Επιστροφή…

Μετά το τελευταίο ντου του Ιουλίου, έκλεισα την πόρτα στη πρώτη διάσταση. Έμοιαζε σαν έρημη πόλη μετά που τυφώνα. Τι παράξενο πράμα κάποιοι να έχουν την ικανότητα να παίρνουν τόσο λίο που τον χρόνο σου αλλά τόσα πολλά που σένα. Άρχισα να ζω στη δεύτερη όπως κάποιος που απλά απασχολείται για να περάσει ο τζαιρός, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέραν του επιτρεπτού που τον ίδιο. Τζιαι η κυριολεκτική μετανάστευση είναι μια υπαρκτή λύση αλλά αν τούτο θα υπάρξει ως γεγονός θα συμβεί υπό άλλες συνθήκες…θα είναι μια καθαρή επιλογή. Η μετανάστευση στην άλλη διάσταση, την άλλη εικόνα της ζωής σου μπορεί επίσης να αποτελέσει ένα ενδιαφέρον ταξίδι.
Αποφάσισα όμως τωρά να επιστρέψω τζιαι η υποδοχή εν θερμή. Δέχουμαι την με ευχαρίστηση τζιαι έκπληξη μπορώ να πω. Ενόμιζα πως η απουσία μου δεν είσιε γίνει αντιληπτή που τους άλλους. Επεθυμήσαν με λαλείς; Χμ…εγώ κάποιους ναι. Πόσα να αλλάξαν για τζείνους άραγε που τη μέρα που έκλεισα την πόρτα;
Νιώθω πως με παρατηρούν… εν να με δουν είμαι σίγουρη παρόλο που για την ώρα ξεκινούν που τις τρίσιες…μεταφορικά τζιαι κυριολεκτικά. Τότε ξανθές τωρά καστανές… εν να επιστρέψω τζιαι σε τούτο όμως. Το αποφάσησα. Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να το παίξω έξυπνη…ας είμαι για ακόμα λίο χαζή.

7 σχόλια:

Aeriko είπε...

kalos orises pisw stin skliri pragmatikotia :)

kalin epitixia xxx

Ανώνυμος είπε...

Kori ma en na gineis ksanthkia pale?? Ate na apodekteis ti fisi sou epitelous pou tin eides polla sobari tziai eksipni teleftaia. Afou eipa sou pan sou polla ta kastana alla eisai katabathos "kori ksanthi":P

entelech1a είπε...

Toυλαχιστον κανεις βηματα...προχωρας!

marina είπε...

Ξέρεις γιατί σας πάω όλους σας σε αυτή την παρέα; Επειδή αναπτύξατε αυτό το δικό σας μηχανισμό αντιμετώπισης κρίσης: το να κωμικοποιείτε και το πιο άσχημο-δύσκολο γεγονός που σας συμβαίνει συμπαραστεκόμενοι ο ένας στον άλλο. Άκουσε ‘κει «το τελευταίο ντου του Ιουλίου»…πολύ καλό όμως:) Αν και εγώ θα το έλεγα η τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια για Ωρίμανση χεχε!

Candy Candy είπε...

@ Ανάθεμαμε Δυστυχώς η πραγματικότητα ήταν η ίδια παρόλη την απόσταση. Δεν βαριέσαι…Θένξ ενιγουεϊ!;-)

@Ανώνυμος Είμαι, η άτιμη!

@Entelech1a Μα που εχάθηκες;! Ε ναι…καμιά φορά 2 μπροστά τζιαι ένα πίσω αλλά ούλλα που το στρατά ξεκινούν άρα πάμε καλά;-)

@Μαρίνα Ναι ξέρω…επειδή είμαστε πολύ όμορφοι τζιαι διασκεδαστικοί:-P Η διακωμώδηση είναι το χάπι μας…κάποιοι προτιμούν τα Ζάναξ. Ο καθένας με ότι βολεύκεται.

apparos είπε...

εμ ναι, πάει να πεις πολλά δαμέ. Απλά πρόσεχε τις προθέσεις!
Χριστός Ανέστη τζαι Χρόνια Πολλά!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優