Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Κεράκια χιλιάδες να ανάψουν, φυσώ και τα σβήνω, τα χρόνια περνούν ευτυχώς…

Εν σαν να ετζοιμήθηκα 19 τζιαι να ξύπνησα 29 σήμερα. Στα 19 όμως ζητούσαν που μένα να σπουδάσω σήμερα ζητούν μου να παντρευτώ. Ακατανόητος τούτος ο κόσμος ή μήπως ο πλέον προβλέψιμος; Έχουμε τζιαι οι θκυό γενέθλια σήμερα. Εμείναμε μόνες μας τζιαι ήβραμεν την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για λίο. Τελευταία εν αφήνουμε πράμα που να μην το μιλήσουμε. Πάντα ήταν μέσα στη ζωή μου αλλά μεταξύ μας, δεν την εσυμπαθούσα. Τελευταία αγαπώ την τζιαι παρατηρώ την πολλά. Σήμερα ήταν χαρούμενη τζιαι που την άλλη κάτι εβασάνιζε την σκέψη της.
“Μα τι έπαθαν ούλλοι τζιαι εφυρτήκαν να παντρευτώ”;
Τι να της απαντήσω…Εντάξει εν τζιαι είμαστε τζιαι μωρά αλλά η αλήθεια σήμερα έπρηξαν μας.
Βλέπω την πως με την ζωή της εν πολλά ευχαριστημένη τζιαι αρκετά καλά. Με το μόνο που δεν μπόρεσε να συμφιλιωθεί ακόμα για να προχωρήσει εποικοδομητικά εν το να μπει ξανά σε μια σχέση. Ούλλη μέρα εν περιτριγυρισμένη που κόσμο αλλά για να αφήσει κάποιον να έρτει κοντά της κοσσινίζει τον όσο δεν πάει…άλλωστε κατέχει δικαίως τον τίτλο της ξενέρωτης της παρέας αφού μια γεναίκα στα 29 της (πλέον) είναι ανεπίτρεπτο να επήε μόνο με τόσους άντρες που ο αριθμός τους να καλύπτεται σε λιότερα τζιαι που τα μισά δάκτυλα του ενός της σιερκού. Η αλήθκεια εν ότι ζηλεύκει τις φίλες της…που μπορούν να λειτουργούν διαφορετικά, όχι για τις εμπειρίες τους-όπως της είπε (εκτός πραγματικότητας) κάποια στιγμή ο πρώην της…αλλά για το γεγονός ότι ζουν πολλά τζιαι κουβαλούν λία.
Κάποιοι άνθρωποι ξεκινούν τη ζωή τους αλλιώτικα…αντίστροφα. Εκεί που ήταν εντελώς εκτός που το θέμα γάμος τζιαι αρκετά αντίθετη βρέθηκε σε μια σχέση για πολλά πολλά χρόνια τζιαι επίστευκε πως τζείνος θα εν ο άντρας της…μάλλον όμως δεν ήταν. Μέχρι να το συνειδητοποιήσει ότι ήταν έξω που τούτο εβρέθηκε ένας άλλος που ήθελε ντε τζιαι καλά να είναι ο άντρας της για πάντα…μέχρι τζείνη να τον ερωτευτεί αρκετά τζείνος άφηνε την γιατί ήταν ανώριμη για γάμο…τζιαι όταν την εξανάψαξε τζείνη ήταν πιο μπερδεμένη που ποτέ αφού η πρώτη αγάπη τζιαι πίστη της ήταν ακόμα πολλά δυνατή.
Δεν ξέρω τι έσιει σειρά μετά αλλά υποσχέθηκα της πως μέχρι τα τριάντα δεν θα κουβαλά τίποτε. Ίσως η διαδικασία του να βοηθήσεις κάποιον να ελευθερωθεί να ελευθερώνει τζιαι εσένα τον ίδιο. Ξεκινούμε που σήμερα…το πάρτι δεν είναι γαμήλιο ευτυχώς…είναι γενέθλιο!
Χρόνια μας καλά!!

12 σχόλια:

marina είπε...

Διαβάζοντας αυτό και σε συνδυασμό με την πρωινή απάντηση σου στο μήνυμα μου άρχισα να πιστεύω πως πάσχεις από σχιζοφρένια! Χρόνια σου πολλά κοπελάρα μου και ίσως καταφέρω να σας δω όλους από κοντά το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

na tin agapas kai na tin paratiras,panta tha sou leei ta panta.an theleis ki apo ena trito ena sxolio ego tha elega na afiseis kati apo ti psixi sou anoikto gia na epitrepseis na mbei kaneis,an den aksizei tha to deiksei o dromos,an to adieksodo omos einai stin arxi pote den tha iparksei dromos..ksero pos perases polla,prospatha na ta deis mono thetika.rota ki aftin pou tora arxises na agapas kai to idio tha sou pei,den mporei omos moni tis,voitha ki esi.kaneis den apallasete apo osa kouvala,einai les ki einai ktismena mesa sta touvla tou einai mas afto pou katafernei isos einai na ta kouvala alla na einai oso pio elafria ginetai,na ta kanei na einai oso pio elafria ginetai.

The Passenger είπε...

Τούτη η ζωή...

Ουφ.

Τέλοσπάντων

I liked this post.

Aeriko είπε...

xrwnia sou polla :) kriaraki kai esi a :P

abrio pou ena m apandisis pe m kai emena na zisw xexe

oso gia to post kala na perasete sto party kai men skeftese tpt :)

ρίτσα είπε...

μάνα μου ρεεε


πολύ τρυφερό και αληθινό ποστ.


να ζήσετε και οι δυο καλά σας εύχομαι.

Happy Birthday! :)

Maria i Omorfi είπε...

Emeis oi files sou "oi empires" sou iposxomaste ektos apo to oti tha eimaste edw panta opws imastan kai apopse, tha frontisoume na sou mathoume na eisai kai alliws. To zitima einai apla na mas katseis na sou kamoume kanena mathima mwro. Sto katw katw poios se exei ennoia perissotero apo emas??
Efxomai na apolavseis ola ta dwra mas!

Maria i Omorfi είπε...

Kai sou eipa xilies fores na min eisai toso ftanokarti...eleos emegalwses!:-P

Candy Candy είπε...

@Μαρίνα Εν γενικότερα που πάσχω αν εκατάλαβες αλλά ας μην το κάμουμε θέμα. Σχιζοφρένια α;

@Ανώνυμος Αχ ρε φίλη πάντα καταλαβαίνεις περισσότερα που τζείνα που εν να πω…τζιαι εγώ πάντα καταλαβαίνω πως γράφεις εσύ!

@Passenger Ουφ δεν λες τίποτα! Χαίρομαι που σου άρεσε, πάει να πει πως καταλαβαινούμαστε;-)

@Ανάθεμαμε Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι Κριαράκι…ότι τζιαι αν περιλαμβάνει τούτο…δεν πολύ σκαμπάζω. Χρόνια πολλά τζιαι για τα δικά σου γενέθλια σήμερα!! Χρόνια καλά πάντα!

@Ρίτσα Σε ευχαριστούμε πάρα πολλά! Να ‘σαι καλα!

@Μαρία η Όμορφη (1) Φίλε εύχομαι να τα περάσατε όσο καλά ένιωθα εγώ με τόση θετική ενέργεια γύρο μου! Όσο για το φροντιστήριο… άσε να εξαντλήσω όλα τα αποθέματα της δικής μου αντίληψης τζιαι αν δεν δω χαΐρι να δοκιμάσω άλλα κόλπα;-) Υ.Γ. όλα τα δώρα άψογα!
(2) Φτανόκαρτη εγώ;; Να σου την δώκω μες το στόμα!

Αφροξυλάνθη είπε...

Πραγματικά άρχισα να ανησυχώ και εγώ πως πάσχεις από σχιζοφρένεια. Εκτός αυτού πρέπει να έχεις και πρόβλημα να μείνεις μόνη σου αφού δεν φτάνει που όλη μέρα είσαι περιτριγυρισμένη από τόσο κόσμο, πλάθεις και έξτρα πλάσματα. Φιλενάδα μου μίλα μου!!!!
Όπως κατάλαβες είμαι ορεξάτη σήμερα και σκοπό έχω να σε πάρω τρίφτατσου(που λες και εσύ)! Ετοιμάσου!
Να της πεις αυτής της άλλης να φέρει το νου της όπου τον έχει γιατί ίσως πλανάτε γύρω της κάτι ενδιαφέρον και δεν θέλω να κάνει καμιά μ*****α πάλι. Φτάνουν όσες έκανε…το να κλαίει εκ των υστέρων, όντας ερωτευμένη τελικά με αυτόν που τη χωρίζει(Βλέπε Ώριμος) δεν είναι έξυπνη κίνηση και αυτή είναι έξυπνη κοπέλα.
Όσο για τα άλλα μην ακούς που «την» πειράζουμε…καλύτερα ξενέρωτη!...όπως λέει και το λαϊκό άσμα, ξέρεις από αυτά που ξέρω καλά…μείνε όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα, εγώ έτσι σ’ αγαπάω!
Άντε γράψε τίποτα άλλο και έχω όρεξη σήμερα.

Candy Candy είπε...

Ενόμιζα πως είσιες κάτι μαθήματα σήμερα εσύ…εν έσιεις τίποτε άλλο να προσκολλιέσαι;

apparos είπε...

Χρόνια Πολλά! Εν τζαι άρκησα, εν ναι; :P

Candy Candy είπε...

Επρόλαβες…μόλις ετέλειωσε το ακαδημαϊκό τέταρτο. Ευχαριστώ;-)