Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Όπως τζιαι αν σε βολεύκει…

Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται τα πράματα διαφορετικά (ουσιαστικά, πραγματικά, μεταφορικά, συμβολικά ακόμα τζιαι αδιάφορα) έτσι οποίος τζιαι να εν ο τρόπος που εσύ το καταλαβαίνεις…καλή ανάσταση να έσιεις όπου τζιαι αν την χρειάζεσαι.
Περιμένω την τζιαι εγώ κατά κάποιο τρόπο…την εσωτερική κυρίως ανάσταση αλλά για να πω την μαύρη μου αλήθκεια, μετά που πενήντα μέρες νηστεία περιμένω με ανυπομονησία τζιαι μια πίττα σιεφταλιές (μιαμ!)…

10 σχόλια:

ρίτσα είπε...

αθθυμούμαι μια φορά που ενήστεψα το πενηνταήμερο τζιαι μόλις ετέλειωσε επήα στο μπακάλη, εγόρασα ένα μπουκαλλούι νουτέλλα, τζιαι έφαα το ούλλο μόνη μου με το κουταλούι!!!

άτε, καλήν όρεξη ;)

marina είπε...

Όλο και λες τα διάφορα σου για τους «νίντζια» αλλά αν κατάλαβες αυτός ο υπαρχηγός των νίντζια σε επηρεάζει τελευταία…ρε μπας και τους συμπαθείς τελικά και μας κοροϊδεύεις; Άντε να κοινωνήσεις να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι. Που ξανακούστηκε να τρώει ο κόσμος σουβλάκια-σεφταλιές στην πίτα και εσύ να τρως μανιτάρια-πατάτες-σαλάτα στη πίτα. Έλεος ξενέρωτη ακόμα και στο φαί!:P

Αφροξυλάνθη είπε...

Γιούπι!! Δηλαδή από τη Δευτέρα ξεκινούμε και πάλι την σουβλακιότσαρκα!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Κόρη εν το μεταξύ σε ποιόν μιλάς? Ένιωσα αυτό το δεύτερο πρόσωπο πολύ προσωπικό, εν σε μένα??

Candy Candy είπε...

@Ρίτσα Χεχε! Νουτέλα α;:-) Χμ…νομίζω επεθύμησα παραπάνω τις σιεφταλιές!:-P Αν τζιαι για να πω την αμαρτία μου την Τρίτη στα γενέθλια μου έφαα τούρτα…αχ τζιαι ήταν μια τέλεια σοκολατίνα εν είσιεν έτσι πράμα!

@Μαρίνα Φυσικά τζιαι αντιπαθώ τους αλλά πάντα υπάρχει η εξαίρεση για να επιβεβαιώνει τον κανόνα;-) To “Υπαρχηγός” άρεσε μου πολλά χεχε! Όσο για τα άλλα…ή να είσαι ή να μην είσαι φίλε μου! Αν μπορείς κάμε το τζιαι εσύ:-P

@Αφροξυλάνθη Ρε φίλε άρχισα πραγματικά να πιστεύκω ότι είσαι που τα αλήθκεια ξανθιά!! Εν άγιες μέρες έτσι συγνώμη δεν θα σε αποπάρω…όχι αγάπη μου καλή, δεν μιλώ σε εσένα προσωπικά. Μιλώ στον κάθε «εσένα» που το θκιαβάζει…όπως τζιαι να καταλαβαίνεις την ανάσταση εύχομαι σου να εν καλή…Τωρά εκατάλαβες ή να έρτω να σου το παίξω στο πιάνο; Πε μου σε παρακαλώ ότι εν κάτι άλλο που εννοούσες γιατί άρχισα πραγματικά να ανησυχώ!

Aeriko είπε...

na pw kai egw kalin anastasi sti kypro mas giati tha ti xriasti

kai kalin anastasi kai sto stomashi sou :P

O Dikigoros είπε...

Kali Anastasi omorfi mou pelatissa alla gia na min xalasoume tis douleies mas prepei na se thimisw oti exoume kai ena randevou gia sushia...kales oi sheftalies alla min to ksexaseis a!

Candy Candy είπε...

@Ανάθεμαμε Η Κύπρος τζιαι το στομάχι μου σε ευχαριστούν ιδιαίτερα για τις ευχές!

@Δικηγόρος Δεν είπα πως επεθύμησα ούλλες τις σιεφταλιές…μίλησα μόνο για μια πίττα σιεφταλίες…τα σούσια ισχύουν!;-)

Ανώνυμος είπε...

τελικα με τον τζαιρον χανει τζαι το κρεας το χαϊ του οξα εν η ιδεα μου;
αν τζαι ειμαι αθεος καμνω αποτοξινωση [ εν την λαλω νηστεια για να μεν συγχιζομαι με τους χριστιανους] μεσα στην σαρακοστη..ως τωρα ελειτουργαν οτι εκαρτερουν το τυριν, το αφκον, τζαι την σουβλα..
το πρωιν εφαα φλαουνα διστακτικα..παντες τζαι εθελα ελιοπιττα παλε..η επιλογη που γενται βιτσιον; τελος παντων ηταν καλη..
εγυρευκαν αφκον κοτσιηνο..εν εβρεθηκεν..ειπαν μου οτι εκοψαν τα για την σαλατα..
η σουβλα ηταν καλη..αλλα οπως εκαταλαβα τζαι με το κρασι πριν χρονια, τζηνον που μετρα εν ο κοσμος/κουβεντα γυρον..τζαι με το χορτο το ιδιον ενι..οποτε ηταν καλα..προς το τελος που επιασαμεν τζαι λλιον το κους κους των γνωστων με μιαν φιλεναδα εισιεν παραπανω χαζιν..αλλα εν επινε..οποτε..
εμεινεν το αφκον σαν ελπιδα την προσμονης του απαγορευμενου..

αθκιασερος

Candy Candy είπε...

@Αθκιασερός Νομίζω πως δεν είναι η ιδέα σου…κάπως έτσι πάει. Η σούβλα σήμερα δεν ένιωθα πως ήταν κάτι πολλά πιο σπουδαίο που τα γεμιστά με λαχανικά που υπήρχαν στο τραπέζι αλλά επειδή η παρέα ήταν καλή όπως λέεις τζιαι εσύ όλα ήταν πολλά ωραία! Εν αλήθκεια η παρέα…παίζει σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση του φαγιού αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτό που κατάλαβα όσο απείχα που το κρέας είναι πως παίζει σημαντικό ρόλο στη διατροφή του ανθρώπου αλλά ακόμα τζιαι στην ψυχολογική του ισορροπία. Τουλάχιστο έκαμα τούτη τη διαπίστωση για τον εαυτό μου…υπήρχαν φορές που έχανα πολλά εύκολα την υπομονή ή την καλή μου διάθεση. Για όποιο λόγο τζιαι να επιλέγεις να κάμνεις όμως τούτη την αποχή εν καλό πιστεύκω τζιαι μπράβο σου. Δεν θα σου πω πως είμαι τζιαι εγώ πολλά κοντά στα χριστιανικά ήθη τζιαι η νηστεία ήταν κάτι στο οποίο δεν επολλοπίστευκα. Οι συγκυρίες όμως εφέραν μου τζιαι το κάτι διαφορετικό το οποίο παρατηρώ πως με τον τρόπο που εγώ μπορώ να το προσεγγίσω έσιει κάτι που θέλω να δω…ενιγουέϊς τούτο εν ένα άλλο μεγάλο θέμα.
Η προσμονή καμιά φορά για τον άνθρωπο εν όπως τον αέρα τον καθαρό που θέλει να αναπνεύσει…ας είναι τζιαι για έναν αφκό. Σου εύχομαι να το προσεγγίσεις σύντομα!;-)

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優