Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Κύρτωμα οδοστρώματος…

Ακούω τακτικά από τους πολλά κοντινούς μου ότι είμαι προβληματική, ότι πάσχω (πολλά), ότι είμαι “ανώμαλη”(- η μη ομαλή/φυσιολογική).
Τελικά πρέπει να έχουν δίκαιο…είμαι νακουρί “ανώμαλη”…αφού άκουα τον Κουλία να μιλά πάλε σήμερα που το χάραμα στα ράδια τζιαι μερικές φορές εσυφωνούσα μαζί του…Μα τι στα ανάθεμα πάει λάθος με εμένα…
Τζιαμέ φυσικά που του έφκαλα το καπέλο ήταν στο σημείο που ξαναείπε πως πρέπει να αποχωρήσουν που την κυβέρνηση. Ε άτε να δούμε!

7 σχόλια:

marina είπε...

Κοίταξε που άφησε τον Αρχιεπίσκοπο και πήρε στο κατόπι τον Κουλία τώρα. Αχ αυτό το κορίτσι! Περίμενα αυτό που ετοίμαζες για τον Σπαθάρη αλλά εσύ. Εύχομαι να το δω κάπου.

Πρασινη νεραιδα είπε...

koulia??what is this???

Ανώνυμος είπε...

Moro mou anagnorizo kapote to fasistoudi mesa sou etsi an simfoneis me ton Koulia pleon toutos en o logos pou simbainei kai oxi to oti parousiazeis anomalies. Afta gia allous logous sta leme. Min sigxizese.

java101.cy είπε...

Ego pou en se vrisko provlimatiki kai mi fisiologiki prepei na anysiho???

Candy Candy είπε...

@Μαρίνα Μετά τον Αρχί(!)επίσκοπο το χάος, μετά τον Αρχι(!)επίσκοπο το τίποτα(τραγουδιστά)…τους υπόλοιπους ακόμα να τους ιεραρχήσω.

@Πράσινη Νεράιδα Το Ζαχαρία Κουλία είναι βουλευτή του Δηκο τζιαι είναι όνομα τζιαι πράμα κατά την –αντικειμενική- μου άποψη, τακτικά εκτός πραγματικότητας άνθρωπος.

@Ανώνυμος Φασιστούδι…παρουσιάζω ανωμαλίες;; Ενίσταμαι!! Δεν αναγνωρίζω ποιος γράφει... γι’ αυτό δεν αναγνωρίζω και δεν αποδέχομαι τίποτε! Αθώα!

@Java101 Ναι ρε boy νομίζω πρέπει να ανησυχείς γιατί αν έχουν δίκαιο πάει να πει πως έσιεις τζιαι εσύ πρόβλημα!

Ανώνυμος είπε...

κοιταξε..εξαρταται που εσυφφωνας με τον κουλια..αν ας πουμε ελαλεν οτι πρεπει να αποχωρησει το δηκο τζαι αν δεν φυει το δηκο που την κυβερνηση, εν να φυει τζηνος που το δηκο [γιαριμπα..λαλουμεν τωρα]..τοτε ναι τζαι η ανωμαλια εν αρετη..
αν τζαι γενικα εχουν την χρησιμοτητα τους τα βιτσια μεν ακουεις..
αλλα κουλια το πρωι;
τζαι για να ακουεις κουλια το πρωι μαλλον ακουες τζαι τον αλλον τον ακατονομαστον που τον εσιει καθε πρωιν για να φκαλουν την τυχη στο φετζιανι..
αλλα τζηνος εν στες ρουτινες...ουτε κατα φαντασιωση εν περνα για βιτσιον..

Candy Candy είπε...

Δαμέ δεν θυμούμαι τι έφαα εχτές άρα εν λίο δύσκολο να θυμηθώ γιατί εσυμφώνησα με τον Κουλία...χμ..νομίζω πως εσυμφώνησα σε διαφωνία του για χειρισμούς της κυβέρνησης…μόνο που μου διαφεύγει το θέμα! Εφώτησα σε ναι! :-P Θυμούμαι μόνο πολλά καλά που έλεε πως το δηκο πρέπει να αποχωρήσει που την συγκυβέρνηση αλλά εν θωρώ να γίνεται τίποτε τζιαι εκνευρίζουμαι.
Χεχε ναι ακούω τζιαι τον ακατανόμαστο…αλλά οϊ μόνο τζείνον…ακούω τζιάλλους…ευελτιώθηκε το πρόβλημα μου τωρά;; θωρώ ακούεις τους τζιαι εσύ.
Υ.Γ. Τα βίτσια δεν έχουν λάθος! …ε τι να κάμουμε…εν να περάσουμε.