Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Είναι καημός τα Ξένα…

Η απουσία τζιαι η απόσταση μπορεί να φαντάζουν χασματικές ακόμα τζιαι αν σε χωρίζει η ελάχιστη χιλιομετρική απόσταση που κάποιον…Μερικοί τόποι όμως εν πραγματικά μακριά, τόσο μακριά που τζιαι να θέλεις να απλώσεις το σιέρι σου ποτέ εν θα τους φτάσεις, ακόμα τζιαι αν είσαι ο σωσίας του Τιραμόλα.
Οι άνθρωποι στέκονται μακρύτερα τζιαι που τον τόπο τον ίδιο. Σε όποια μούτη τζιαι να πάεις να σταθείς εν θα καταφέρεις να ποσσιεπάσεις. Ξενιθκιά. Που τον τόπο που υπάρχουν μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν κοντά σου γίνονται ήχος, φωνή που φκαίνει που ένα τηλέφωνο, εικόνα που έρκεται που έναν υπολογιστή, γράμματα που εμφανίζονται το ένα πίσω που το άλλο τζιαι σχηματίζουν λέξεις τζιαι κουβέντες ολόκληρες…Θύμησες τζιαι πεθυμιά.
Το σκορ αυξάνεται υπέρ της για την ώρα…άραγε πόσα πόσα θα λήξει το ματς…;

5 σχόλια:

Richie είπε...

Εγω εννα το παιξω χ.Παιζουν τζιαι οι δκυο ομαδες με τα ιδια δεδομενα

Ανώνυμος είπε...

που την αλλη ωρες ωρες νοιωθω οτι η ξενιθκια σαν επιλογη, να νοιωθεις νακκον η πολλα εκτος που την φαση γυρον σου, εν τζαι εναν ειδος... ελευθεριας να το πω..καταδικης στην ελευθερια..
ξερω γω κατι τεθκιο..
σε ετσι περιπτωσεις το σκορ παιζεται..γιατι μπορει η φαντασιακη αφαιρεση που το αμεσο περιβαλλον να εν τζαι νοσταλγια του αγνωστου...

αθκιασερος

Sike είπε...

:/

το σκορ είναι υπέρ τζείνου που λείπει...

ούτε γω ξέρω τι είπα. την ώρα που το έγραφα έξερα, τωρά όι.

O Dikigoros είπε...

Kapote i logiki prepei na krata tin proti thesi gia na kamnei ola ta alla pio ipoferta. Ksreis ton tropo.Ola antexonte telika. Pezo to x.

Ανώνυμος είπε...

i apostasi tha kerdisei geitonissa..

dioti i apostasi stin sxesi, den metrietai me ta xiliometra alla me ta defterolepta..pou ginontai nekra xronia. Monaksia.