Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Τόξο πορείας…


Από ‘δω και πάνω πεινασμένη μου καρδιά,
με χαρά και δάκρυα σε χορταίνω...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι;
Καφές;
Hot chocolate;
Πάντως έν καλό το φλιτζάνι σου :)

Ανώνυμος είπε...

blepw kardia, blepw tokso alla blepw kai ena spermatozoario...esu?

ttoppouzokypraios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ttoppouzokypraios είπε...

Πήγαινε θκιό στίχους πάρακάτω στο τραγούδι... και επίσης σήρε τζιαι μιαν αμμαθκιά στο "Σιγά μην κλάψω".

Στης αγάπης το πηγάδι όποιος ρίχνεται βαθιά, αν μπορέσει να βγει πάλι δεν τον καίει πια η φωτιά

Να 'σαι αισιόδοξη κορού τζιαι ούλλα αλλάσσουν τζιαι ούλλα στρώννουν. Η ζωή εν ωραία άμα ψάχνουμε το ωραίο μέσα στη ζωή

entelech1a είπε...

Που να στειλω το δικο μου φλυτζανι?????????

Candy Candy είπε...

@veganna Ναι ήταν καφές. Σκέτος κυπριακός. Μιας τζιαι έκαμες το γυρό σου που το blog μου να σε κεράσω τζιαι εσένα έναν? Μιας τζιαι ξέρεις να το θκιαβάζεις να μου πεις τζιαι μένα τι βλέπεις γιατί εγώ για την ώρα αντιμετωπίζω με εικαστικό ενδιαφέρον το φλιντζιάνι μου…εμάζεψα πολλές φωτογραφίες ως τωρά…αν είναι να σου τις κάμω frw:-P

@ανώνυμος/η Έσιεις δίκαιο…τωρά που το παρατηρώ!

@ttopouzokypraios Η λύπη τζιαι η χαρά εν ζευκάρι όπως τη ζωή τζιαι το θάνατο. Το ένα υπάρχει για να εκτιμάς το άλλο. Το τόξο πορείας (μου) εν αισιόδοξο. Επρουμουτίστικα μες το πάτο. Έμεινα τζιαμέ γονατιστή. Εσύραν μου σιοινί να φκω αλλά μες τα μάθκια μου είχα ακόμα χώματα τζιαι εν τo έπιασα καλά. Ετραβίσαν το πάνω. Πάρα πολλά κρίμα. Τωρά ενίφτικα τζιαι κούτσα κούτσα ανεβαίνω οϊ όμως γονατιστή αλλά περπατητή;-)
«Στης αγάπης(…) πια η φωτιά»…πρέπει να είμαι λίο μαννή γιατί εν μαθαίνω που την πρώτη…έπεσα...αλλά πάλε κρούζω…πού εν να πάει…μπορεί μια μέρα να καταφέρω να γίνω τζιαι εγώ αναστενάρισσα. Εν το νέο project που έβαλα στον εαυτό μου...επειδή (πάντα)ούλλα αλλάσουν, ακόμα τζιαι τζείνα που για καιρό βλέπεις ή θέλεις να βλέπεις πως εν τα ίδια.

@entelech1a Για αρχή δοκίμασε στο tiscandy.blogspot.com τζιαι αν έβρω τζιαι εγώ πούποτε καλύτερα θα σου πω τζιαι εσένα, να τα πάρουμε παρέα;-)

CityHopper είπε...

wait, did you turn it upside down and read ur fortune? it is coffee right? although i guess in today's age u can even do it with hot chocolate!

Candy Candy είπε...

Ναι είναι καφές. Όχι δεν το αναποδογύρισα! Έπρεπε?:-P Δεν ξέρω να το διαβάζω…όπως έγραψα και προηγουμένως για την ώρα αντιμετωπίζω με εικαστικό ενδιαφέρον το φλιτζάνι μου αλλά αν υπάρχουν καλοθελητές που καταλαβαίνουν από φλιντανοανάγνωση μπορούν να παραθέσουν και τη δική τους γνώμη.
Λες να δοκιμάσω την επόμενη φορά με σοκολάτα? Αν υπάρξει τίποτε ενδιαφέρον θα αναρτήσω φώτο.