Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Στ’ άρματα στ’ άρματα εμπρός στον Αγώνα!

Η αποτυχημένη μασκότ των Νίντζια αλλιώς Αρχη- Χου ο Βου, ο πάσχων από οξεία ξερωλίαση συνεχάρει την Ανόρθωση μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού Πειραιώς λέγοντας «Η μεγάλη τούτη επιτυχία της προσφυγικής Ανόρθωσης ανανεώνει την πίστη και τους πόθους όχι μόνο των Αμμοχωστιανών αλλά και όλου γενικά του λαού μας για δικαίωση του κοινού μας αγώνα, για απελευθέρωση και επιστροφή τόσο στην Αμμόχωστο όσο και στις άλλες κατεχόμενες σήμερα περιοχές μας».
Τελικά ως σαν σε αρχαία τραγωδία ο απομηχανής θεός κάνει τελικά την εμφάνιση του. Μια στρογγυλή θεά εμφανίζεται τζιαι φκάλει τους τραγικούς ήρωες από το δίλημμα διπλωματική οδός ή στα όπλα κοπέλια;
Το ζήτημα της προσευχής δεν τίθεται καν…πιάστε τις μάππες αν θέλετε να δούμε χαϊρι!
Θερμή παράκληση σε όλες τις τσιχλοβιομηχανίες στείλτε κανένα κοντέϊνερ πίσσες του ανθρώπου γιατί παρά να μιλά καλύτερα να μασά.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2008


Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως τα ξέφωτα εν πολλά ωραία, ξεκούραστα, ασφαλή…πάντα η γνώση, το δεδομένο του χώρου φέρει σιγουριά. Ο δρόμος όμως φέρνει εικόνες μέσα σου τζιαι έξω σου.
Παρόλη την αβεβαιότητα η απόφαση ελήφθη τζιαι έτσι είπα «όπου να'ναι ξαναβγαίνουμε στο δρόμο»!
Όπως φαίνεται ένα κομμάτι της ήταν τζιαι τούτο…με τα καλά, τα κακά τζιαι τα πολλά κακά του, που πλέον εφυλαχτήκαν στην Ερμαρόλα…πάει κιόλας ένας χρόνος…!

Υ.Γ. Επειδή το γενέθλιο party αποφάσισα να το κάμω κυριολεκτικά στο δρόμο, μια πολλά ωραία βόλτα σε ένα τόπο που δεν εξαναπήα, με ένα μέσω με το οποίο δεν εξαναταξίδεψα τόσο, υπόσχουμαι τις μπύρες να τις κεράσω άλλη μέρα:-P